Użytkownik
Ale ty to co chwile mówisz. Ja nie mam zwalonego csa i mi się nie zmienia interp co dzień xD
Klanowicz
Uhah co chwila NIE KLNIJ!? Bo jak masz zły to masz zły a nie NIE KLNIJ! jedna runda masz dobry a druga zły.
I nikt tu NIE KLNIJ! nie ma zjebanego csa, bo to jest cs ze steama więc NIE KLNIJ! najpierw sprawdź sobie w konsoli, bo jak nie ustawiałeś w configu to masz zły... jakoś mrukowi nie napisałem nigdy żeby sprawdził interp. O czymś to świadczy nie? Do nygi też nie napisałem, ze ma zły, poprosiłem grzecznie żeby sprawdził. Jesszcze raz dzięki za lame..
chodzi mi po prostu o to, ze kiedy dostajesz wpierdol to nie potrafisz sie zreflektowac i powiedziec "o kurcze musze pocwiczyc" tylko odrazu "masz wh" "masz aima" "masz zly interp" nikt w klanie nie ma cheatow to moge zapewnic. co do zlego interpu to mnie ostatniego mozesz posadzac, w configu mam ex_interp 0.01 od jakiegos roku ale skoro mi nie wierzysz, prosze, screeny.
Klanowicz
klp zauważ że ja nie posądzałem ciebie ani patryczka o aima, bo wiem jak aim wygląda. Patryczka o wh podejrzewałem bo wiem, że jest w posiadaniu. Koxowi, Hitmansonowi, tobie , velvetowi nigdy nie napisałem że ma aima czy wh... więc bez kłamstw ...!
Nowy użytkownik
ale się spinacie...
nie trzeba mieć 100 botów żeby cie upierdolić ale ok...
ja się nie znam
Klanowicz
To samo z interpem, mówisz że ja pisze: "masz zły interp", to chyba nie umiesz dobrze czytać. Bo napisałem Ci, sprawdź interp, tak z ciekawości.
Dokładnie tak napisałem: "Sprawdź interp, tak z ciekawosci" nie przekręcaj, bo ja po kumplach tak nie jeżdże jak Wy ;/
Kox: ciota
HitmanSon: bocie
klp: lama
Miło z waszej strony, powodzenia.
Użytkownik
Ja pierdolę. O.o
Ludzie ogarnijcie trochę, bo zachowujecie się jak dzieci. Obrażacie się jeden na drugiego chuj wie o co. Ćwiczcie i tyle. Jak ktoś ma bota to chuj mu w dupę jest pizdą i tyle. Nie potrafi grać ssie druta co rano, nie wiem co sobie myślcie/mówcie, po prostu wyjebane w to i grajcie dalej, wiedząc, że Wy nic nie macie.
Naprawdę myślałem, że jak tu zacznę grać to będę grał z normalnymi ludźmi, którzy potrafią przegrać. Nie obraźcie się, ale to jest dziecinne jak nie wiem. "Przegrałem dzisiaj, chuj nie gram z Wami, mam zjebaną kartę i jestem lamą!
cry cry" ; "Nie kochacie mnie, cały czas mówicie, że mam wh
cry cry"... Spójrzcie na Koksa, każdy po nim ciśnie, a się nie obraża i gra dalej... I co? Nie poddał się i wbija skilla. omg. -.-
Co do Mruczka, nie wiem jak tam między Wami jest, ale jak rzeczywiście potrafisz tylko przez neta powiedzieć co myślisz, a w rl siedzisz cichutko to pozdrawiam Cię napinaczu i mam na Ciebie jedno określenie, ale nie będę go używał, bo zaraz się wszyscy obrażą...
Dorośnijcie trochę, dajcie znać jak się ogarniecie.
PS Czekam na spara z dobrą atmosferą, na luzie i bez spiny... ^^ **** I pierdolcie te wyzwiska itp. to pewnie w większości żarty, kociaczki. <3
Użytkownik
13:38: 44 19Gazowany95: Napisz na Pw kilka propozycji nazwy klanu :>
13:39: 41 19Kolejorz95: ok ale po obiedzie
Bezcenne ^^
Robią klan "trójkącik seksualny" wiecie ocb?
W posiadaniu jestem i mam ciągle na non steamie, ale po co mam z wami grać na wh hmm?? Przecież robimy to dla zabawy, gramy spokojnie, bawimy się nie gramy o mistrzostwo jakieś. HitmanSon u mnie jest przegrany, mówił mi, że ja jako jedyny mam wh i mnie złapali, a kto dostał bana na Head-Shot Masters na BF2 na non steamie ??
HitmanSon popsuł mi grę w cs, bo jak go raz zabiję to mam aima wh interp, że tak nie umiem, że jestem lamą, botem i mam spierdalać tak się odnosi do mnie i wy o tym wiecie i to ma być w porządku??
Jeśli to przeczytasz to mam prośbę powiedz mi w szkole prosto w twarz, że jestem dla ciebie lamą bo zachowujesz się jak hejter
I nic więcej nie będę pisał
PS. HitmanSon też ma wh na kompie ale ani razu go nie oskarżam, mieliśmy grać dla zabawy, a z takim mrukiem to chuj nie gra
Użytkownik
http://streemo.pl/Portal/607210,Utwor,e … likty.html
Puśćcie sobie to, niech Wam polata z 2-3h na głośnikach to może się ogarniecie. Na miejscu Mruka czy kogo tam, bo nie wiem nawet kto NIE KLNIJ! jest liderem klanu, ale on ma w każdym razie admina to bym wyjebał te posty, kazał każdemu się ogarnąć i proste. Ja się już nie wpierdalam w "konflikt".
PEACE.
beTon napisał:
Ja pierdolę. O.o
Ludzie ogarnijcie trochę, bo zachowujecie się jak dzieci. Obrażacie się jeden na drugiego chuj wie o co. Ćwiczcie i tyle. Jak ktoś ma bota to chuj mu w dupę jest pizdą i tyle. Nie potrafi grać ssie druta co rano, nie wiem co sobie myślcie/mówcie, po prostu wyjebane w to i grajcie dalej, wiedząc, że Wy nic nie macie.
Naprawdę myślałem, że jak tu zacznę grać to będę grał z normalnymi ludźmi, którzy potrafią przegrać. Nie obraźcie się, ale to jest dziecinne jak nie wiem. "Przegrałem dzisiaj, chuj nie gram z Wami, mam zjebaną kartę i jestem lamą!![]()
cry cry" ; "Nie kochacie mnie, cały czas mówicie, że mam wh
![]()
![]()
cry cry"... Spójrzcie na Koksa, każdy po nim ciśnie, a się nie obraża i gra dalej... I co? Nie poddał się i wbija skilla. omg. -.-
Co do Mruczka, nie wiem jak tam między Wami jest, ale jak rzeczywiście potrafisz tylko przez neta powiedzieć co myślisz, a w rl siedzisz cichutko to pozdrawiam Cię napinaczu i mam na Ciebie jedno określenie, ale nie będę go używał, bo zaraz się wszyscy obrażą...
Dorośnijcie trochę, dajcie znać jak się ogarniecie.
PS Czekam na spara z dobrą atmosferą, na luzie i bez spiny... ^^**** I pierdolcie te wyzwiska itp. to pewnie w większości żarty, kociaczki. <3
Też na to czekam, tylko zrozum, że jeśli trafisz raz kogoś i mówią ci, że masz wh i aima i obrażają to to ma być ta atmosfera, mam dosyć grania jeśli wiem, że kogoś zabiję i mają wonty, myślicie, że jak lamiłem 2 lata temu, to teraz też tak lamię, człowiek to istota, która zawsze w życiu się uczy, a ja myślę, że dużo poprawiłem się w cs'ie(ale jestem skromny), beTon respekt dla ciebie, bo z tobą to normalnie można pogadać(nie obrażając innych) Ciao Chłopcy
Ostatnio edytowany przez Bilon (2010-11-27 13:32:16)
Użytkownik
Ja sądzę, że Beton jest najnormalniejszy ze wszystkich. Co mam na myśli?
pokonuje mruka -> jem obiad dlatego kox wygrałeś, kox ma farta, i tak kox to lama, nie mam dnia do csa
Pokonuje maćka -> zły interp, nie da się w Ciebie trafić, mam zły dzień, lamie dzisiaj
Pokonuje nygge -> lama jesteś kox, ty jebany farcie, ogarnij się
pokonuje patryczka -> no ty jesteś wmiarę normalny, ty się aż tak jak oni nie kłócisz
z velvetem nie grałem
i Beton też nie pieprzy tekstów typu: kox mnie pokonał fartem, kox jest jebanym chujem i lamą itp.
Mnie takie teksty wkurwiają. A najbardziej w klanie wkurwia mnie nyga. Bo uważa się za pro gamera i cały czas powtarza jaką to lamą jestem i pedałem. TO MA BYĆ KLAN??? PYTAM SIĘ???
KoXu napisał:
Ja sądzę, że Beton jest najnormalniejszy ze wszystkich. Co mam na myśli?
pokonuje mruka -> jem obiad dlatego kox wygrałeś, kox ma farta, i tak kox to lama, nie mam dnia do csa
Pokonuje maćka -> zły interp, nie da się w Ciebie trafić, mam zły dzień, lamie dzisiaj
Pokonuje nygge -> lama jesteś kox, ty jebany farcie, ogarnij się
pokonuje patryczka -> no ty jesteś wmiarę normalny, ty się aż tak jak oni nie kłócisz
z velvetem nie grałem
i Beton też nie pieprzy tekstów typu: kox mnie pokonał fartem, kox jest jebanym chujem i lamą itp.
Mnie takie teksty wkurwiają. A najbardziej w klanie wkurwia mnie nyga. Bo uważa się za pro gamera i cały czas powtarza jaką to lamą jestem i pedałem. TO MA BYĆ KLAN??? PYTAM SIĘ???
Znamy się z rl tak, czyli jak ktoś cię zabiję to powinieneś się cieszyć, że klan się rozwija, że teoretycznie słabi są co raz lepsi, ale u nas tak nie jest (Gazowany i klp) do nich nie mam pretensji, nigdy nikt mi nie mówił z nich, że jestem jaki jestem
Ale (HitmanSon) jak przegrywa to normalnie jebie mu się w łeb
I kończę z wami tu się kłócić, bo urzekła mnie muzyka z linku Betona:)
Użytkownik
Bo mruk uważa że np ja i ty jesteśmy słabi i on nie pozwoli abyśmy go pokonali.
Co do nygi to on opiera się na rl i on w csie mnie wkurwia, bo w rl też mnie nie lubi.