#16 2010-11-27 12:23:05

KoXu

Użytkownik

Nick w CS: >>>KoXu<<<
S/NS: Stim

Re: [UsP] Bilon

Ale ty to co chwile mówisz. Ja nie mam zwalonego csa i mi się nie zmienia interp co dzień xD

#17 2010-11-27 12:38:37

Gazowany ~

Klanowicz

7805332
Nick w CS: [Usp] Gazowany
S/NS: Steam

Uhah co chwila NIE KLNIJ!? Bo jak masz zły to masz zły a nie NIE KLNIJ! jedna runda masz dobry a druga zły.
I nikt tu NIE KLNIJ! nie ma zjebanego csa, bo to jest cs ze steama więc NIE KLNIJ! najpierw sprawdź sobie w konsoli, bo jak nie ustawiałeś w configu to masz zły... jakoś mrukowi nie napisałem nigdy żeby sprawdził interp. O czymś to świadczy nie? Do nygi też nie napisałem, ze ma zły, poprosiłem grzecznie żeby sprawdził. Jesszcze raz dzięki za lame..

#18 2010-11-27 12:41:31

klp#

Administrator

2856748
Call me!
Nick w CS: klp#
S/NS: Steam for sure.

chodzi mi po prostu o to, ze kiedy dostajesz wpierdol to nie potrafisz sie zreflektowac i powiedziec "o kurcze musze pocwiczyc" tylko odrazu "masz wh" "masz aima" "masz zly interp" nikt w klanie nie ma cheatow to moge zapewnic. co do zlego interpu to mnie ostatniego mozesz posadzac, w configu mam ex_interp 0.01 od jakiegos roku ale skoro mi nie wierzysz, prosze, screeny.

http://img152.imageshack.us/img152/9527/interpc.jpg

http://img529.imageshack.us/img529/8358/cfg0.jpg

pisze poprawenie po polsku ale bez polskich znakow

#19 2010-11-27 12:45:39

Gazowany ~

Klanowicz

7805332

klp zauważ że ja nie posądzałem ciebie ani patryczka o aima, bo wiem jak aim wygląda. Patryczka o wh podejrzewałem bo wiem, że jest w posiadaniu. Koxowi, Hitmansonowi, tobie , velvetowi nigdy nie napisałem że ma aima czy wh... więc bez kłamstw ...!

#20 2010-11-27 12:48:04

Nagły Atak Luźnego Stolca

Nowy użytkownik

ale się spinacie...
nie trzeba mieć 100 botów żeby cie upierdolić ale ok...
ja się nie znam

#21 2010-11-27 12:49:01

Gazowany ~

Klanowicz

7805332

To samo z interpem, mówisz że ja pisze: "masz zły interp", to chyba nie umiesz dobrze czytać. Bo napisałem Ci, sprawdź interp, tak z ciekawości.
Dokładnie tak napisałem: "Sprawdź interp, tak z ciekawosci" nie przekręcaj, bo ja po kumplach tak nie jeżdże jak Wy ;/
Kox: ciota
HitmanSon: bocie
klp: lama

Miło z waszej strony, powodzenia.

#22 2010-11-27 13:02:32

klp#

Administrator

2856748
Call me!
Nick w CS: klp#
S/NS: Steam for sure.

nie bede polemizował bo i tak nie wygram, dzieki za powoedznia.

pisze poprawenie po polsku ale bez polskich znakow

#23 2010-11-27 13:20:47

beTon

Użytkownik

status mcbeton@aqq.eu
5145632
Call me!

Ja pierdolę. O.o

Ludzie ogarnijcie trochę, bo zachowujecie się jak dzieci. Obrażacie się jeden na drugiego chuj wie o co. Ćwiczcie i tyle. Jak ktoś ma bota to chuj mu w dupę jest pizdą i tyle. Nie potrafi grać ssie druta co rano, nie wiem co sobie myślcie/mówcie, po prostu wyjebane w to i grajcie dalej, wiedząc, że Wy nic nie macie.

Naprawdę myślałem, że jak tu zacznę grać to będę grał z normalnymi ludźmi, którzy potrafią przegrać. Nie obraźcie się, ale to jest dziecinne jak nie wiem. "Przegrałem dzisiaj, chuj nie gram z Wami, mam zjebaną kartę i jestem lamą! cry cry" ; "Nie kochacie mnie, cały czas mówicie, że mam wh cry cry"... Spójrzcie na Koksa, każdy po nim ciśnie, a się nie obraża i gra dalej... I co? Nie poddał się i wbija skilla. omg. -.-

Co do Mruczka, nie wiem jak tam między Wami jest, ale jak rzeczywiście potrafisz tylko przez neta powiedzieć co myślisz, a w rl siedzisz cichutko to pozdrawiam Cię napinaczu i mam na Ciebie jedno określenie, ale nie będę go używał, bo zaraz się wszyscy obrażą...

Dorośnijcie trochę, dajcie znać jak się ogarniecie.

PS Czekam na spara z dobrą atmosferą, na luzie i bez spiny... ^^ **** I pierdolcie te wyzwiska itp. to pewnie w większości żarty, kociaczki. <3

"Mówią o mnie w mieście,
Co z niego za typ,
A będą mówić więcej,
Choć nie wiedzą nic."

#24 2010-11-27 13:26:21

KoXu

Użytkownik

13:38:  44  19Gazowany95:     Napisz na Pw kilka propozycji nazwy klanu :>
13:39:  41  19Kolejorz95:     ok ale po obiedzie

Bezcenne ^^

Robią klan "trójkącik seksualny" wiecie ocb?

#25 2010-11-27 13:28:16

Bilon

Użytkownik

394051
Nick w CS: [UsP] Bilon

W posiadaniu jestem i mam ciągle na non steamie, ale po co mam z wami grać na wh hmm?? Przecież robimy to dla zabawy, gramy spokojnie, bawimy się nie gramy o mistrzostwo jakieś. HitmanSon u mnie jest przegrany, mówił mi, że ja jako jedyny mam wh i mnie złapali, a kto dostał bana na Head-Shot Masters na BF2 na non steamie ??
HitmanSon popsuł mi grę w cs, bo jak go raz zabiję to mam aima wh interp, że tak nie umiem, że jestem lamą, botem i mam spierdalać tak się odnosi do mnie i wy o tym wiecie i to ma być w porządku??
Jeśli to przeczytasz to mam prośbę powiedz mi w szkole prosto w twarz, że jestem dla ciebie lamą bo zachowujesz się jak hejter

I nic więcej nie będę pisał
PS. HitmanSon też ma wh na kompie ale ani razu go nie oskarżam, mieliśmy grać dla zabawy, a z takim mrukiem to chuj nie gra

#26 2010-11-27 13:31:02

beTon

Użytkownik

status mcbeton@aqq.eu
5145632
Call me!

http://streemo.pl/Portal/607210,Utwor,e … likty.html

Puśćcie sobie to, niech Wam polata z 2-3h na głośnikach to może się ogarniecie. Na miejscu Mruka czy kogo tam, bo nie wiem nawet kto NIE KLNIJ! jest liderem klanu, ale on ma w każdym razie admina to bym wyjebał te posty, kazał każdemu się ogarnąć i proste. Ja się już nie wpierdalam w "konflikt".

PEACE.

"Mówią o mnie w mieście,
Co z niego za typ,
A będą mówić więcej,
Choć nie wiedzą nic."

#27 2010-11-27 13:31:53

Bilon

Użytkownik

394051

beTon napisał:

Ja pierdolę. O.o

Ludzie ogarnijcie trochę, bo zachowujecie się jak dzieci. Obrażacie się jeden na drugiego chuj wie o co. Ćwiczcie i tyle. Jak ktoś ma bota to chuj mu w dupę jest pizdą i tyle. Nie potrafi grać ssie druta co rano, nie wiem co sobie myślcie/mówcie, po prostu wyjebane w to i grajcie dalej, wiedząc, że Wy nic nie macie.

Naprawdę myślałem, że jak tu zacznę grać to będę grał z normalnymi ludźmi, którzy potrafią przegrać. Nie obraźcie się, ale to jest dziecinne jak nie wiem. "Przegrałem dzisiaj, chuj nie gram z Wami, mam zjebaną kartę i jestem lamą! cry cry" ; "Nie kochacie mnie, cały czas mówicie, że mam wh cry cry"... Spójrzcie na Koksa, każdy po nim ciśnie, a się nie obraża i gra dalej... I co? Nie poddał się i wbija skilla. omg. -.-

Co do Mruczka, nie wiem jak tam między Wami jest, ale jak rzeczywiście potrafisz tylko przez neta powiedzieć co myślisz, a w rl siedzisz cichutko to pozdrawiam Cię napinaczu i mam na Ciebie jedno określenie, ale nie będę go używał, bo zaraz się wszyscy obrażą...

Dorośnijcie trochę, dajcie znać jak się ogarniecie.

PS Czekam na spara z dobrą atmosferą, na luzie i bez spiny... ^^ **** I pierdolcie te wyzwiska itp. to pewnie w większości żarty, kociaczki. <3

Też na to czekam, tylko zrozum, że jeśli trafisz raz kogoś i mówią ci, że masz wh i aima i obrażają to to ma być ta atmosfera, mam dosyć grania jeśli wiem, że kogoś zabiję i mają wonty, myślicie, że jak lamiłem 2 lata temu, to teraz też tak lamię, człowiek to istota, która zawsze w życiu się uczy, a ja myślę, że dużo poprawiłem się w cs'ie(ale jestem skromny), beTon respekt dla ciebie, bo z tobą to normalnie można pogadać(nie obrażając innych)
Ciao Chłopcy

Ostatnio edytowany przez Bilon (2010-11-27 13:32:16)

#28 2010-11-27 13:39:12

KoXu

Użytkownik

Ja sądzę, że Beton jest najnormalniejszy ze wszystkich. Co mam na myśli?
pokonuje mruka -> jem obiad dlatego kox wygrałeś, kox ma farta, i tak kox to lama, nie mam dnia do csa
Pokonuje maćka -> zły interp, nie da się w Ciebie trafić, mam zły dzień, lamie dzisiaj
Pokonuje nygge -> lama jesteś kox, ty jebany farcie, ogarnij się
pokonuje patryczka -> no ty jesteś  wmiarę normalny, ty się aż tak jak oni nie kłócisz
z velvetem nie grałem
i Beton też nie pieprzy tekstów typu: kox mnie pokonał fartem, kox jest jebanym chujem i lamą itp.

Mnie takie teksty wkurwiają. A najbardziej w klanie wkurwia mnie nyga. Bo uważa się za pro gamera i cały czas powtarza jaką to lamą jestem i pedałem. TO MA BYĆ KLAN??? PYTAM SIĘ???

#29 2010-11-27 13:41:58

Bilon

Użytkownik

394051

KoXu napisał:

Ja sądzę, że Beton jest najnormalniejszy ze wszystkich. Co mam na myśli?
pokonuje mruka -> jem obiad dlatego kox wygrałeś, kox ma farta, i tak kox to lama, nie mam dnia do csa
Pokonuje maćka -> zły interp, nie da się w Ciebie trafić, mam zły dzień, lamie dzisiaj
Pokonuje nygge -> lama jesteś kox, ty jebany farcie, ogarnij się
pokonuje patryczka -> no ty jesteś  wmiarę normalny, ty się aż tak jak oni nie kłócisz
z velvetem nie grałem
i Beton też nie pieprzy tekstów typu: kox mnie pokonał fartem, kox jest jebanym chujem i lamą itp.

Mnie takie teksty wkurwiają. A najbardziej w klanie wkurwia mnie nyga. Bo uważa się za pro gamera i cały czas powtarza jaką to lamą jestem i pedałem. TO MA BYĆ KLAN??? PYTAM SIĘ???

Znamy się z rl tak, czyli jak ktoś cię zabiję to powinieneś się cieszyć, że klan się rozwija, że teoretycznie słabi są co raz lepsi, ale u nas tak nie jest (Gazowany i klp) do nich nie mam pretensji, nigdy nikt mi nie mówił z nich, że jestem jaki jestem
Ale (HitmanSon) jak przegrywa to normalnie jebie mu się w łeb
I kończę z wami tu się kłócić, bo urzekła mnie muzyka z linku Betona:)

#30 2010-11-27 13:44:43

KoXu

Użytkownik

Bo mruk uważa że np ja i ty jesteśmy słabi i on nie pozwoli abyśmy go pokonali.

Co do nygi to on opiera się na rl i on w csie mnie wkurwia, bo w rl też mnie nie lubi.

Strona od podstaw wykonana przez HitmanSona

Stopka forum

RSS